Returrett

Oppdatert: 09.01.2024

1. Introduksjon:

Takk for at du handlet hos Snusdiscount.no. Skulle du av en eller annen grunn ikke være fornøyd med ditt kjøp, er vi her for å hjelpe.

2. Returneringsrett:

Du har en 14-dagers ubetinget returrett fra den dagen du mottok varen din. For å være kvalifisert for en retur, må varen være ubrukt og i samme tilstand som da du mottok den. Varen må også være i originalemballasjen.

3. Hvordan du gjennomfører en retur:

For å sette i gang en retur, vennligst kontakt oss på info@snusdiscount.no. Når returen din er godkjent, sender vi deg en returform og instruksjoner om hvordan og hvor du skal sende varen. Varer som sendes tilbake til oss uten at en retur er forespurt, vil ikke bli akseptert.

4. Tilbakebetalinger:

Når vi har mottatt og inspisert varen din, vil vi varsle deg om vi godkjenner tilbakebetalingen eller ikke. Hvis det blir godkjent, vil du få tilbakebetalt beløpet automatisk via din opprinnelige betalingsmetode innen noen få dager.

5. Bytterett:

Hvis varen din er defekt eller skadet, kan du få byttet den. Kontakt oss med detaljer om produktet og feilen.

6. Returkostnader:

Med mindre varen er defekt eller skadet, må du selv dekke returkostnadene. Fraktkostnader er ikke refunderbare. Hvis du får tilbakebetalt, vil returkostnadene bli trukket fra tilbakebetalingen.

7. Spørsmål:

Hvis du har spørsmål om hvordan du kan returnere varen din til oss, kontakt oss på info@snusdiscount.no